22/4/10

Κυκλοφόρησε το φύλλο Απριλίου (τ. 7) του BOOK PRESS

 

Η BOOK PRESS είναι μηνιαία πανελλαδική εφημερίδα για το βιβλίο, τον πολιτισμό και τις ιδέες. Κριτικές και παρουσιάσεις βιβλίων από την πρόσφατη εκδοτική παραγωγή, συνεντεύξεις με σημαντικούς έλληνες και ξένους συγγραφείς και στοχαστές, ειδήσεις και ρεπορτάζ, πολυσέλιδα αφιερώματα σε επίκαιρα θέματα, αλλά και κείμενα που αφορούν τον κινηματογράφο, τα εικαστικά και τη μουσική περιλαμβάνονται στην ύλη της.

Στην BOOK PRESS γράφουν γνωστοί συγγραφείς (Σώτη Τριανταφύλλου, Χρήστος Χρυσόπουλος, Αμάντα Μιχαλοπούλου, Χάρης Βλαβιανός, Σάκης Σερέφας, κ.ά.) και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι (Φοίβος Καρζής, Ελπίδα Πασαμιχάλη, κ.ά.). Έχει σχεδιαστεί από τον διεθνώς βραβευμένο creative director Σπύρο Πολυκανδριώτη.

Διανέμεται δωρεάν σε 30.000 αντίτυπα σε βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα και την Κύπρο κι επιπλέον σε επιλεγμένα σημεία στην Αθήνα (καφέ, μπαρ, αίθουσες τέχνης, κινηματογράφοι, θέατρα κ.ά.). Απευθύνεται σε όλους τους βιβλιόφιλους και κατεξοχήν σ’ ένα ευρύ, ανήσυχο και δυναμικό κοινό, που αναζητά σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας και δημιουργίας και μοιράζεται μαζί μας την απόλαυση της παιγνιώδους φύσης του βιβλίου και της ανάγνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(C) ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
Κάδμου 7 & Δαιδάλου
Λιβαδειά 32100
τηλ. 22610.89970
fax 22610.81028