27/12/08

ΕΚΕΒΙ: απολογισμός και δράσεις

Εγκαιρος και πιστός στο ετήσιο ραντεβού του ο απολογισμός του Δ.Σ. του ΕΚΕΒΙ, όπου μας ενημερώνει για τις δράσεις της χρονιάς που φεύγει αλλά και για τους προγραμματισμούς τη χρονιά που έρχεται.

Κι όλα αυτά στο μηνιαίο ηλεκτρονικό Newsletter, που είναι προσβάσιμο για όλους στον κόμβο του ΕΚΕΒΙ (www.ekebi.gr). Τι κρατάμε απ’ όσα διαβάσαμε; Οτι το ΕΚΕΒΙ αφήνει τη Βίλα Μπότση στην Πολιτεία, που αποτέλεσε έδρα του από τότε που ιδρύθηκε, αλλά τα τελευταία χρόνια παραμένει κλειστή και ανενεργός. Το ΕΚΕΒΙ δεν μπορούσε ούτε να τη νοικιάσει ούτε να την πουλήσει, έτσι με απόφαση του ΥΠΠΟ από 1ης Ιανουαρίου 2009 η Βίλα Μπότση θα παραχωρηθεί στον Δήμο Νέας Ερυθραίας. Ελπίζουμε να αξιοποιηθεί κατάλληλα από τους νέους κατόχους του.

Η δεύτερη είδηση μας ενημερώνει για ένα ακόμα κενό που καλύφθηκε. Το Δ.Σ. του ΕΚΕΒΙ κατέθεσε στο ΥΠΠΟ τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του, τακτοποιώντας έτσι μια εκκρεμότητα.

Από τις δράσεις της νέας χρονιάς σημειώνουμε τις εκδηλώσεις για το Ετος Ρίτσου, για το οποίο το ΕΚΕΒΙ έχει αναλάβει τον επιτελικό σχεδιασμό και τον συντονισμό των επετειακών εκδηλώσεων. Στις σκέψεις των διοργανωτών είναι διαδικτυακοί τόποι, εκδόσεις, παραστάσεις. Ιδωμεν. Την επιτροπή αποτελούν οι Χρύσα Προκοπάκη (πρόεδρος), Κατρίν Βελισσάρη, Γιώργης Γιατρομανωλάκης, Αγγελική Κώττη, Νινέττα Μακρυνικόλα, Πέτρος Μάρκαρης, Μίλτος Πεχλιβάνος. Μας υπόσχονται ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(C) ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
Κάδμου 7 & Δαιδάλου
Λιβαδειά 32100
τηλ. 22610.89970
fax 22610.81028