7/3/09

Οι Λέσχες Ανάγνωσης χωρούν και στις βιβλιοθήκες!

image Για πρώτη φορά οι Λέσχες Ανάγνωσης «συναντούν» σε τέτοια βαθμό τις βιβλιοθήκες!

Το Δίκτυο Βιβλιοθηκών με Λέσχη Ανάγνωσης είναι γεγονός: συμμετέχουν 58 βιβλιοθήκες από όλη την Ελλάδα (σχολικές, πανεπιστημιακές, δημοτικές κ.ά.) δηλώνοντας «παρών» στην πρόταση του ΕΚΕΒΙ και της Ενωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστήμονων Πληροφόρησης για τη δημιουργία λεσχών με μέλη που θα συναντιούνται στον χώρο τους.

Η φιλοδοξία είναι να επεκταθεί ο θεσμός σε ακόμη περισσότερες βιβλιοθήκες ώστε το αναγνωστικό κοινό να εξοικειωθεί και να αξιοποιήσει την πλούσια βιβλιογραφία από τις συλλογές τους.

Λέσχες και στην Κύπρο

image Το δίκτυο των Λεσχών Ανάγνωσης του ΕΚΕΒΙ διευρύνεται συνεχώς σε πόλεις από όλη την ελληνική περιφέρεια αλλά και στην Κύπρο!

Μόλις αυτές τις ημέρες ο κατάλογος των λεσχών (που ξεπερνούν τις 170) ενισχύθηκε από τους βιβλιόφιλους που συσπειρώθηκαν και δημιουργήσαν τη δική τους ομάδα στη Λεμεσό, δίνοντάς της το όνομα «Λέσχη Ανάγνωσης Πυρίον».

Είναι μια καλή αφορμή για ενδιαφερόμενους από τη Μεγαλόνησο να δημιουργήσουν -γιατί όχι και στις άλλες πόλεις- τη δική τους Λέσχη Ανάγνωσης. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 210-9200329.

via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(C) ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
Κάδμου 7 & Δαιδάλου
Λιβαδειά 32100
τηλ. 22610.89970
fax 22610.81028